Referenties

Reacties van cliënten, ouders van cliënten en cursisten.

 • Ik wil je even laten weten dat wij hier een heel blije zoon in huis hebben die apetrots is op zichzelf.
  Hij kent alle letters nu (eind vorige week al) en kan ze ook nog allemaal goed schrijven en zet zonder nadenken het alfabet op papier in de 4 regels. Ik vroeg me af of hij de letters nu ook door elkaar zou kennen of alleen op de volgorde van het alfabet, maar hij rammelt alle letters door elkaar er zo uit op papier.

  Echt zó gaaf voor hem, want daar is hij op school al 2 jaar mee bezig. We zijn nu in ons oefenkwartier telkens aan het herhalen, is dat oké? Hij is nu heel druk om woordjes te schrijven (buiten onze oefentijd om :-)). Hij vraagt dan of ik woordjes wil noemen en dan schrijft hij ze op. Dat vind hij nu helemaal leuk. Hij schrijft nog niet alle woorden goed maar wel alle letters en dat is voor nu denk ik even het belangrijkste. De woordjes die hij fout schrijft laat ik hem wel gelijk door strepen en uit z’n hoofd halen en de goede er in zetten.

  Dit enthousiasme is echt zó leuk om te zien!! Dat was ver weg namelijk, het geeft hem (en ons) echt nieuwe hoop dat het ooit goed komt.

  Vader van een blije zoon - Dyslexie / taalproblemen

 • Sinds vorige week ben ik met mijn dochter van 10 bij een Kernvisiecoach begonnen met de Kernvisie methode. Wat een geweldige methode voor mijn dochter. Ik heb eerst u boek Krachtig anders leren gelezen, het was net of ik over mijn dochter las in uw boek. We zijn nu een week bezig maar ik merk al dusdanige veranderingen bij mijn dochter. Ze is niet meer zo snel boos en stukken vrolijker. Ook haar leraar staat er open voor, dat is ook fijn. Ik ben zo blij met deze methode, dat wilde ik u even mailen.

  Een blije moeder - Leerproblemen

 • Heel hartelijk dank! Het gaat momenteel super goed met Hein!

  De boeken van ‘Het leven van een loser’, waren een geweldige tip. Hij verslindt ze en hij doet zelfs uit eigen beweging zijn huiswerk elke avond …

  ‘t Is gewoon super! Ik ben je enorm dankbaar.

  Een enthousiaste moeder - Leerproblemen

 • Hugo heeft echt heel veel baat gehad bij de Kernvisie methode. Na begeleiding laat zijn rapport een stijging zien bij begrijpend lezen toetsen, woordenschat en spelling in dictee. Op die vlakken heeft hij zich dus na enkele weken/ maanden al direct weten te verbeteren!

  Dit heeft Hugo kunnen vasthouden tot het rapport van eind groep 8. En het is nogmaals bevestigd met zijn eind cito-score van het maximale aantal punten op havo!

  Bedankt voor alle inspanningen en succes met het meetbaar maken van de effecten van de Kernvisie methode!

  Een moeder - Dyslexie / taalproblemen

 • « VORIGE