Referenties

Reacties van cliënten, ouders van cliënten en cursisten.

 • Sinds vorige week ben ik met mijn dochter van 10 bij een Kernvisiecoach begonnen met de Kernvisie methode. Wat een geweldige methode voor mijn dochter. Ik heb eerst u boek Krachtig anders leren gelezen, het was net of ik over mijn dochter las in uw boek. We zijn nu een week bezig maar ik merk al dusdanige veranderingen bij mijn dochter. Ze is niet meer zo snel boos en stukken vrolijker. Ook haar leraar staat er open voor, dat is ook fijn. Ik ben zo blij met deze methode, dat wilde ik u even mailen.

  Een blije moeder - Leerproblemen

 • Heel hartelijk dank! Het gaat momenteel super goed met Hein!

  De boeken van ‘Het leven van een loser’, waren een geweldige tip. Hij verslindt ze en hij doet zelfs uit eigen beweging zijn huiswerk elke avond …

  ‘t Is gewoon super! Ik ben je enorm dankbaar.

  Een enthousiaste moeder - Leerproblemen

 • Wim, je hebt ons een jaar geleden echt enorm geholpen.
  Laura werkt inmiddels op T-havo niveau!

  Het gaat dus heel goed met haar, ze groeit elke dag in zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

  Een moeder - Leerproblemen

 • Hugo heeft echt heel veel baat gehad bij de Kernvisie methode. Na begeleiding laat zijn rapport een stijging zien bij begrijpend lezen toetsen, woordenschat en spelling in dictee. Op die vlakken heeft hij zich dus na enkele weken/ maanden al direct weten te verbeteren!

  Dit heeft Hugo kunnen vasthouden tot het rapport van eind groep 8. En het is nogmaals bevestigd met zijn eind cito-score van het maximale aantal punten op havo!

  Bedankt voor alle inspanningen en succes met het meetbaar maken van de effecten van de Kernvisie methode!

  Een moeder - Dyslexie / taalproblemen

 • « VORIGE VOLGENDE »